این تیم ملی هم با این بازی کردنش، همانطور که گفته بودم میخواستیم برویم sfu ببینیم ولی نشد که بشه و در کنار اقوام بازی را راس ساعت ۹ صبح به وقت ونکوور دیدیم. از شبکهی tsn پخش کردند و ۴ تا از مفسرهای بازی همهاشان بازی را به نقع مکزیک پیش بینی کردند، ۲ تا گفتند ۴ بر ۲ میبره دوتای دیگه ۳ بر ۲، هیچ کدامشان هم از نکات فنی تیم ایران سخنی به میان نیاوردند حتی موقعی که ایران به آن زیبایی نزدیک بود به مکزیک گل بزند از دروازهبان مکزیک تعریف کردند و بین دو نیمه هم ایران را حریف تدارکاتی خوبی برای مکزیک خواندند، الحق هم که همینطور بود و با تعویض مصخرهی علی کریمی آن هم با معدنچی، حالا کاظمیان را میآورد یک چیزی، و عوض نکردن دایی و آن گندی که این لر عزیز زد و هنوز بعد از گلی فوتبال بازی کردن عرضهی یک شوت را ندارد به بار آورد فهمیدیم که بابا این مفسرها هم الکی نمیگفتند و ایران همان تیم تدارکی است برای حریفهای اروپایی.
با گندی هم که این ژاپنیها زدند، آن هم مقابل استرالیا، فکر کنم چشم امیدمان باید به سوسمارخورها باشد تا برای آسیا یک مساوی به ارمغان بیاورند و ار آن جایی که سوسمارخوری بیش نبودند و نیستند بعیده و فقط کره را باید تشویق کنیم تا شاید باعث بشه روحیهی ایرانیها بالا بره
یک خبر خوش هم که تو وبلاگها خواندم این که علی دایی به علت مصدومیت بازی بعد را بازی نمیکنه، ایشالله همیشه بازی نکنی، البته به علت عقلانیت وگرنه ما هیچ موقع برای کسی مصدومیت آرزو نمیکنیم.






vaghean nimeye dovom hale hame geretfe shod ba in
baziye bede iran,albate ma ham tavaghoe ziad darim,khube hala 4 ta nakhordim
rasti az morabbiye chelsi chekhabar mohandes?i
اقا اونطرف آب خوش می گذره. من خیلی با بعضی از این حرف ها در مورد علی دایی موافق نیستم. بعضی از این وب سایت ها هم خیلی دارن نامردی می کنن.
حالا اومده به یه خبرنگار گفته من برای دل خودم عشق خودم بازی میکنم ! بر. آقا
به نظر من با توجه به نتیجه افتضاحی که ایران به دست آورد، میتونست پیروز میدان باشه و این پتانسیل رو داشت. و حریف تدارکاتی خوندنش خیلی بی انصافیه.
امیدوارم در بازی مقابل پرتغال این رو به اثبات برسونن.
سلام..چه خوب گفتین. اون لر احمق رید به شخصیت همه ی ایران رفت..جالبه که بازم قرار تو زمین بره! در عجبم طالبلو رو می خوان بفرستن تو زمین میگم بی تجربس.اون وقت معدن چی الاغ که دو روزه فوتبال کردن یاد گرفته تجربه داره.روزگاره دیگه!
مطمئن باشین همین علی دایی اسطوره مربیگری ایران می شه
ما ایرانی ها بلد نیستیم از قهرمانانمون درست برخورد کنیم
وقتی خوب بازی می کنن هیشکی چیزی نمی گه ولی وقتی خراب می کنن بهش فحش می دیم
همین مارادونای خودمون چقدر گند و افتضاح به بار آورد ولی بازم آرژانتینی ها حتی خود ما دوستش داریم در حالی اگه یکی از اون کارایی که اون کرد یه بازیکن ایرانی می کرد می به فراموشی می سپردند انگار که اصلا وجود نداشته باشه
این همه از علی دایی انتقاد می کنید می خواهم بدانم از این به بعد ایران مثل علی دایی پیدا خواهد کرد یا نه؟ علی دایی ارش کمانگیر فوتبال ایران است