در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی - خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی

شیدا

Hosting Problems in Iran

November 1, 2005 at 11:32 pm

این هم از اوضاع نابسامان هاستینگ و از قضا فیلترینگ در ایران است که دچار سایت من شد، نمی‌دانم برای شما هم پیش آمده که به یکباره از خواب بلند شوید و به خاطر نیاورید که کجایید، چنین صحنه‌ای هم برای من در روز جمعه‌ی این هفته پیش آمد البته با دیدن سایتم به این بدبختی دچار شدم که دیدم پیغام داده Your Account has bess suspended و دلیل آن را هم مسایل مالی اعلام کرده بود و به همین دلیل با اقدامی ناشایست با مراجعه به سایت www.sheida.com شما را به وب سایت هاستینگ بنده redirect می‌کرد و هنگامی که مواجه با جواب نماینده‌ی هاستینگ شدم به این نتیجه رسیدم که ما ( خودم را نمی‌دانم ) ایرانی نیستیم و تنها نام ایرانیانی را به یدک می‌کشیم تا به یاد داشته باشد جهانیان که دراین جهان، ایرانی بوده، ایرانی که یکی از نوادر امپراتوری‌های بزرگ زمان خود بوده، حاکمانی داشته که در چندین هزار سال پیش دم از حقوق بشری زده‌اند که انسانهای امروزی با این همه تکنولوژی و ارتباطات نتوانسته‌اند به آن برسند و به مانند Vision خود، برای رسیدن به آن از آن در سازمان ملل یاد می‌کنند. حالا از اینها که بگذریم و پس از کلی جروبحث با نماینده‌ی هاستینگ به صحبت دوستم رسیدم که می‌گفت هاستینگهای ایرانی به درد خودشان می‌خورند و به من توصیه می‌کرد هاستینگم را از یاهو بگیرم حالا بماند که یاهو بسیار قیمتهایش بالا است ولی یک نمونه‌ی خوب بود، هاستینگی که نمی‌دانه برای
مبارزه با حملات نباید از deny کردن ipهای معتبر استفاده کرد که این ip ها ip های سرورها هستند و نه کلایتنها و باعث می‌شود که دیگر کاربران از آن سرور به سایت من دسترسی نداشته باشند، در نامه‌ای که از طرف Admin برای من ارسال شده بود درخواست شده بود که از هاست خود به عنوان proxy استفاده نکنیم و دلیل آن را هم بالا رفتن load سرور می‌دانست،‌ آن هم تا ۹۸ درصد. نمی‌دانم کی بقیه دنیا آدم می‌شوند مثل ما و خدمات هاستینگ و .. را مثل ما ارایه کنند ( ما که آدمیم و داریم خدمات اطلاعاتی خود را به نحو احسنت ارایه می‌کنیم )، حالا خدا را شکر که DNS سرورها و تشکیلات ثبت دامنه در اینترنت دست ایرانیان‌نماها نیست وگرنه معلوم نبود هر لحظه با وارد کردن آدرسی معتبر به کجا راهنمایی بشوید ( اصلا دیگر معتبر معنایی نداشت). قصد بدگویی از شرکتهای ایرانی را ندارم ولی با اکثرشان کار کرده‌ام و می‌دانم که همه‌اشان سر تا پا یک کرباسن و اولش بسیار برای آدم احترام قایل می‌شوند و پس از مدتی حتی به یاد نمی‌آورند قراردادی را که با شما امضا کرده‌اند برای چه بوده است برای خوردن یک بستنی در هوای سرد بهاری در آبشار نیاگارا و یا … رابطه‌امان هم که با آمریکایی‌ها هم که خوب نیست که مستقیما از آنها هاست بگیریم، اگر هم بگیریم مستقیم نخواهد بود و با چند واسطه که در هنگام مشکل برخوردن آنها هم مطمین باشید از روابط نامطلوب سیاسیشان استفاده می‌کنند و به سادگی ما را نادیده می‌گیرند.
حالا پس از این همه عکسی که از مینایم در سایت گذاشتم در برخی ispهای ایرانی فیلتر می‌شود و آن هم دلیلش تنها نام آن است، در نام عکس مینا کلمه‌ی honey دیده می‌شود که احتمالا کلمه‌ای مغایر با نظام می‌باشد، خوب شد ما ولش کردیم رفت وگرنه می‌دیدند مخالف نظام در خانه داریم بیا و درستش کن.


و از همه مهمتر یادتان باشد در نوشته‌ای درباره‌ی دانشگاه خودم و نحوه‌ی گرفتن نمره‌ از آن نوشتم و حالا پس از چندین روز ( از ۲۰ شهریور ۱۳۸۴ تا ۱۰ آبان ۱۳۸۴ ) موفق به گرفتن ریز نمرات شدم و توصیه‌ای به کنکوری‌ها : در موقع انتخاب رشته تنها علاقه را ملاک قرار ندهید و به امکانات جانبی آن هم توجه نمایید همان‌طور که در موقع انتخاب همسر باید به خیلی چیزها دقت کرد ) راستی از نیاگارا حرف زدم، این لینک را امتحان کنید شاید به دردتان بخورد و سال ۲۰۰۷ شما را در ایران نبینیم و در آمریکا ببینندتان.

Google Ads




Adpinion Ads




 

آر اس اس فید برای کامنتهای این نوشته | ترک‌ بک URI