موفقیت دوست
بدون کامنت »         لینکک Share/Bookmark فروردین ۳۱م, ۱۳۸۴

خیلی خوشحال کننده است هنگامی که متوجه می‌شوی دوستی را که می‌شناختی و چند سال است از او بی‌خبر هستی، نه بی‌خبر که نیستی، کم خبر، باعث افتخار شده است و در یکی از مسابقات داخل دانشگاهی‌اش مقام اول را کسب کرده، وقتی که متوجه می‌شوی که برای خود سایتی دست و پا کرده و روزمرگی‌هایش را در آن می‌نویسد، نه تنها خوشحال نمی‌شوی، بلکه زیبایی موفق بودن یک دوست را به او تبریک می‌گویی.
و از طرفی خیره کننده است جامعه‌ی ایرانی، پس از مدتها بی‌خبری از این  بازاریابی‌های زنجیره‌ای باز از طرف یک دوست برای مدل جدید آن و
EBL دعوت شدم، جالب این‌جا بود که با استناد به مطلب نوشته شده در سایت من ( که به نظر ایشان، بنده موافق با این نوع بازاریابی هستم ) دعوت به عمل آمد، فقط یک نکته جالب به نظرم آمد و آن هم در باره سایت این موسسه بود، با کمی دقت در آن می‌توان مشاهده نمود که اختصاصا این محصول برای ایران تهیه شده است، تمام نوشته‌های آن برای ایرانیان عزیز می‌باشد و اولین کالای تبلیغاتی در آن یک دیکشنری بود،‌ حالا نمی‌دانم این دیکشنری آن هم آنلاینش به درد کسی که در ایران دیکشنری نارسیس کرک شده را با ۲۰۰ تومان می‌خرد قابل رقابت می‌باشد یا خیر ؟
تا کی این گونه خواهیم ماند ؟


دسته : عمومی
برچسب : ,









یک پاسخ بگذارید


© Copyright 2002-2009 Sheida.com , All rights reserved